Kindermode

Als ouder zijnde bent u natuurlijk trots op uw kinderen en wilt u dat ze goed voor de dag verschijnen. Er zijn diverse trends op het gebied van kindermode en kinderschoenen, per seizoen worden er diverse beurzen georganiseerd en daar worden dan de laatste trends van dat seizoen geshowd.

Deze kleding wordt vaak erg vroeg geshowed. Van 4 tot 7 augustus stond in het Bella Center in Kopenhagen in teken van Ciff Kids. Volgende de Deense kindermodevakbeurs worden Urban Jungle, Soft Alternative, Technicolor en New Edge de vier grootste trends voor de zomer van 2012.

Deze 4 trends hebben natuurlijk mooie namen maar wat wil de term Urban Jungle of New Edge nu eigenlijk zeggen? Hieronder beschrijven de vier trends en leggen we uit wat uw kinderen deze zomer kunnen dragen.

Urban Jungle De naam zegt het al een beetje, maar bij deze trends komen de kleuren van de Jungle terug. Denk hierbij aan jungle groen, modder bruin en andere natuurlijke kleuren waaronder gifgroen en grijs.

New Edge
Onder New Edge verstaan we alle kleding die een beetje ‘edgy’ zijn zoals verwassen spijkerjasjes maar ook stoere broeken met lage kruizen. Daarnaast zijn kleurige harembroeken ook helemaal in de mode. Jongens mogen zich best stoer kleden met broeken die lage kruizen hebben en daaronder een paar sneakers.

pieddepoule

Soft alternative
Alhoewel het woord alternatief misschien bellen laat rinkelen, is het niet de bedoeling dat u het zo letterlijk neemt. Met deze trends worden de diverse prints en aangeduid. Zo zijn ruiten en streepjes weer helemaal in. Daarnaast mogen uw kinderen zich hullen in felle kleuren en prints.

 

Technicolor

Voorspelbaar, maar de naam zegt het al. Kleurgebruik is net zoals bij de volwassen mode helemaal terug. Hoe feller en harder hoe beter.

Kortom deze zomer is alles mogelijk zolang u maar gebruik maakt van felle kleuren en vrolijke prints. Tevens mogen jongens zich stoer kleden en is de kleur blauw weer helemaal terug van weggeweest.