De mooiste foto’s van je kind in één collage

Wil je een leuke foto van je kind op canvas maar kun je niet kiezen welke het moet worden? Geen probleem, want met de lief fotocollage van Webprint kun je nu al je favoriete kinderfoto’s samen af laten drukken op één canvasdoek. Je selecteert simpelweg de foto’s die jij het leukste vindt en vervolgens kun je deze online in een vrolijke collage plaatsen dankzij de gebruiksvriendelijke webmodule. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende formaten en ook wat betreft de lay-out zijn er meerdere opties beschikbaar. De foto’s van een kinderfeestje of vakantie met je kinderen wordt zo een kleurrijke en onvergetelijke herinnering.

lief-foto-collage

Fotograferen steeds populairder

Deze nieuwe service van Webprint sluit aan op de steeds verder toenemende wens van consumenten om hun digitale foto’s op een unieke manier af te drukken. Met de komst van smartphones ontdekken veel mensen de mogelijkheden van digitaal fotograferen omdat de meeste toestellen zijn uitgerust met een kwalitatief goede camera. Verschillende apps helpen de gebruikers hierbij om hun fotografiekunsten steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren. Toch hebben veel mensen ook nog steeds de wens om deze foto’s tot leven te laten komen in de woonkamer, in plaats van op een geheugenkaartje te bewaren.

30-beste-foto-apps

Tips voor een topcollage

Het grote voordeel van een collage is dat je niet één foto hoeft uit te kiezen om te laten afdrukken, maar juist meerder ervan je favorieten kunt selecteren. Toch is het handig om hier alvast rekening mee te houden wanneer je foto’s voor je lief! fotocollage gaat maken. Kies bijvoorbeeld eerst eens het ontwerp van je collage uit op de website. Bij het maken van de foto’s kun je vervolgens rekening houden met de kleuren in je foto’s, zodat deze goed aansluiten. Zorg ook voor een beetje variatie in de situaties waarin je je kind fotografeert, dit zorgt ervoor dat je canvas er nog meer uitspringt!

 

Tags: , ,

 

Meer Berichten in Blog