Goedkope uitjes

De zomervakantie is weer in aantocht. Dat betekent dat kinderen een week lang elke dag thuis zijn. Uitstapjes met het hele gezin kunnen duur zijn. Wat zijn nu goede, goedkope alternatieven voor een dagje uit met kinderen? Hier volgen een paar tips.

Neem je kinderen mee voor een dagje in het park. In het park vind je groene natuur, vogels en andere dieren, vijvers en speeltuinen. Een dagje in het park kun je dus vullen met allerlei verschillende activiteiten.

bibliotheek-kids

Of neem je kinderen mee voor een middag in de bibliotheek. In de bibliotheek vind je een grote afdeling kinderboeken, kinderfilms en muziek voor kinderen. Ze kunnen zich hier helemaal uitleven. Bovendien organiseren veel bibliotheken in de schoolvakanties voorleesmiddagen en andere activiteiten.

Schijnt de zon en hebben je kinderen beweging nodig? Spring dan met je hele gezin op de fiets en maak een leuke fietstocht. Je kunt een lunchpakket meenemen en picknicken op een leuk plekje langs de route.

Kortom: er zijn talloze uitjes te bedenken om goedkoop of zelfs gratis de herfstvakantie van je kinderen door te komen.

 

Tags: ,

 

Meer Berichten in Blog